11%

åååh det som e så dåligt med att inte va alkoholiserad är att jag blir SKITTRÖTT efter typ två öl. i helgen hade jag t.ex. 2 st bra “bryggor” som inte exploderade i refränger pga kroppen va nere på 11%? i fredags var jag hemma hos day och skratta med God Öl innan plugget och i lördags festade jag med lisa på plattform som va värsta mörka kaosravet. men jag simmade mest runt i bomull och “ville sitta” hela tiden, haha. för ett år sedan brukade jag åka hem i taxi över broar i svenneljus kl 9. nu är jag i stället hemma i mörka sovrummet innan kl 03. nåt e ju fel på mig. akut allergisk reaktion typ? kaffe är ju coolt att köpa i cafeterian dock… jag och day chattade om att det bästa är att bakisvakna tidigt men avstå från kaffe, lyckas somna om och sen ta asmycket kaffe på kvällen när man väl är utvilad!!! då känns det verkligen “win” eller va det nu heter på internet. det bästa vore ju 100% blackout fram tills kl 20 men det händer ju lika ofta som man får MVG i plugget dvs aldrig :( nu ser jag fram emot att deklarera! mitt bokslut blev lika tight som en cola light *kmr o går i klackskor med en läcker, röd mapp*

Comments are closed.