pridevecka wööö

hej bloggen!

sitter i skrivande stund och återhämtar mig efter en helg som var så pass rolig att den genererade en ångest så pass vidrig att, ja.. anyfuckinghow, nu är det PRIDE!!!! alla på stan e hbtq. förutsätter det ba rakt av. någon gubbe ropade stjärtryttare efter mig OCH KASTADE ETT LÖV PÅ MIG?? *så starkt careface nu*  luftfuktigheten är som att andas ren feber och på lördag kommer det bli 27 grader varmt! jag tänker gå all in och typ bo uppe på östermalms ip, haha. på söndag finns bara ett kadaver kvar, som ligger slängd bakom en bajamaja, en ursliten bibpåse i skinn man kan krama några sista droppar ur. en droppe vin, en klutt fjäderbajs och min allra sista hjärncell. apropå blåst längtar jag lite till hösten nu, typ att “göra mysigt med inredning och så”. vill göra olika saker med ljusslingor och göra någonting bra för miljön, sovmiljön. ser ju ut som buffalo bill bor här inne :( kantiga kuddar, nån ljuslykta med damm i och en rullgardin med glipor :( det enda som är bra med mitt sovrum är att agnetha fältskog psykat stirrar på mig från en poster på väggen som jag fick av dana när vi precis hade lärt känna varandra:

vad gott det va med klubban….

Comments are closed.