dn

som ni vet är min hyresvärd något av en sadist och därför sagt att jag kan komma att behöva flytta ut “någon gång under 2008”. kul, därför har jag börjat bevaka på dn-bostad. vad tycker jag då om stockholm? gröndal tycker jag verkar mysigt, årsta likaså, johanneshov, essingeöarna, allt sånt där gillar jag! enskede! mmmm. tänk t ex att färga håret i enskede, det vore sannerligen någonting nytt. däremot skarpnäck, denna slamgrop av molniga dungar, dussinlägenheter rättade efter familjer och det här som kallas “nära till natur”. nej, jag hatar skarpnäck och tycker synd om alla som tvingats växa upp där. i skarpnäck skiner aldrig solen, som en vis man en gång sade (jag).

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80