mmm

hej alla med fitthår. i går var jag till min nya psykolog, så snäll. verkligen värd pengarna. sedan fick jag ett sms 16:32: “pullan! är det ok m dig?”, så svarade jag: “har handlat textiler.” det sade väl allt! jag handlade 3st gardinvepor, varav 2 hamnade i min “vep-byrå” där jag samlar vepor jag inte hänger upp. vidare förbi judiths där jag handlade en kappa i nyans chestnut. den har rep över magen så jag får skylta med mina långa ben, kvot: 1,7 i förhållande till överkropp. dock har välstrukna kappor med skärp börjat kännas en aning stockholms-man som “försöker”. jag får väl ha ett raffset under eller nåt. får jag bara anmärka på ordet “raff-set”, vill ha etymologiskt schema över ordet “raff-set”. vidare genom stan och hem. att promenera, röka en massa cigg och tänka på sig själv är så kul!

vet ni? jag har tunnat ut mina ögonbryn så jag inte längre ser ut som en djävul från armenien. och köpt true sapphire-contacts, jag säger ju det! jag borde arbeta med att namnge saker, som om jag skulle döpa en stackars kontaktlins till någonting så tacky som “true sapphire”. tänk: stalingrad steel, antarctica love eller hypnotic radiance… haha not, gud vad data. datagrejer kan heta hypnotic radiance, tänk, det finns grafikkort som heter radeon. usch, måste periodiska systemet användas som inspiration när det gäller datorer? radium, usch.
jag skulle ju berätta om tygproverna jag beställde till soffan, det lutar åt

nu ska jag röka

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80