vanliga svennetisdag

har “fått färg” i dag. min önskedröm e att bli brun med en perfekt röd solsveda på kinderna. så kreta 1996, sen solblekt hår och för stor vit t-shirt. har märkt att jag åldrats, förutom traktorspåren runt käften har jag börjat få “ont i ryggen” av att sitta i sängen hukad över datan hela dagarna :( stönar alltid när jag sätter mig ner också. sura uppstötningar?? trodde det var fiktion fram tills jag blev överraskad med lite gott en morgon. promenerade hem genom villakvarteren. jag när ju en dröm om att en dag äga en villa. troligen eftersom jag vuxit upp i villa med trädgårdsland, vattenspridare och torkvinda. skönt att slippa grannar och skit. tvättstuga? fy fan. såg hursomhelst jättemånga fina villor men även väldigt många fula!!! hatar såna som förstör gatvyn med grävskopor mitt i garageuppfarten, en massa rostiga grejer framme och typ garagedörren öppen?? tusen projekt på samma gång. nä nä nä, tänker alltid att alkisar bor i såna hus :( hoppas jag inte blir ett fyllo som ska göra pool och allt möjligt, kanske ha gårdsförsäljning, gräva mitt i trädgården, flytta runt stenar, dra ledningar osv. haha blir full och får idén “vill ha pool” och sätter igång…. nåväl, nu måste jag köpa cigg på macken. va otrevlig stämning där i går. olika sorters tjocka killar härjade utanför med sina bilar och köpte äkta såna bakteriemackor “kyckling sandwich grillad med ananas och makrill” :S

Comments are closed.