gympa

jag blir så sjukt ARG och osympatisk när jag tränar. i dag på fittis.

* sitter och suger med en maskin man har armarna i. maskinen bara “flaxar”, eller så är det jag som flaxar, blir i alla fall x-tremt sur och vill bara ur maskinen, tar därför sats och reser mig upp. struntar i handtagen som är i vägen. vikterna rasar därför i backen med en skräll och alla glor på mig. jag är röd i ansiktet och “arg” medan folk stirrar på mig *offer*

* 2 killar står vid pattmaskinen, “snackar” och har det skööönt. har lust att skrika “det är inte bara ni som vill ha snygga pattar och röv, dra”.

* ser en ful. tänker “vem e du, dra.”

* kåt kille nr 294748 står och frustar – jag får saliv på överarmen. tack för den, men jag är inte intresserad, dra.

annars älskar jag att träna! på crosstrainern finns olika program med varierande vildhet. OBS det gick upp för mig nyligen att mitt favoritprogram heter “heart rate hill” och inte “heart break heaven”. jag gick och köpte 3847 äpplen efter träningspasset. minns en grannes syrra när hon satt i en skinnsoffa och åt äpple med kniv. jag: *freak* sedan gick jag hem, tog ett äpple, en kniv och “härmade”. här sitter man med ett fucking äpple i dag, men kniven, den är i handen och den ska jag hugga i någon nu.

eller, så borde jag bara meditera

3 Responses to “gympa”

 1. 1 Mussi
  April 19th, 2010 at 21:37

  jag känner. mitt liv vore inte detsamma utan dig.

 2. 2 esther linnea
  April 20th, 2010 at 11:31

  känner “vem e du, dra” varje gång jag går ut ur läggan. score!

 3. 3 Candy
  April 25th, 2010 at 23:32

  “ser en ful. tänker “vem e du, dra.””

  hahahahahahaha! folk är så jävla fula alltså.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80