sommartider nej nej

har varit rasande på stan. skulle shoppa hörlurar, väljer ett par riktigt dyra för att samla feta utlägg till pissfirman. sätter mig ned med förpackningen. happ. fattar ingenting, var öppnar man? vänder på förpackningen och ser en liten lapp på vilken det står “dra bort och öppna här”. gör det och möts av en knapp man ska trycka in med vasst föremål för att “låsa upp”. tillbringar sedan 5 allergiska minuter med att försöka göra inbrott i en “intelligent förpackning” och när jag väl får upp den ramlar en manual ut?? det sjuka i att behöva manual för hörlurar när förpackningen i sig kräver att man är smartare än en planta. fuck me. så idiotiskt. kan det stå riv här på allt? anygrannyhow tråkigt att va mej pga. 1. måste boka kvitton nu. 2. gick till frisören och sa “kort killfrisyr”, tänkte ivy league och gick därifrån med en snaggad lapp på skallen? känner mig så dum. 3. mitt månadshoroskop pratar bara om spännande projekt och utmaningar? ca det tråkigaste jag vet. hatar spänning. hatar projekt. hatar utmaningar. 4. måste laga äckliga maten

Comments are closed.