ikealiv

nu ska ni få höra!

jag åkte till ikea idag och handlade i tron om att de hade kärror vid kassan man kunde frakta hem sina varor med. de var slutsålda. jag köpte en tevebänk och två blå kassar fyllda med krams i linje med “rimma, stjärtspade 9kr”. stommen till bänkfan vägde 37kg och skjutdörrarna. jag vill inte ens veta. jag BAR detta från karlberg till fridhemsplan, plus kassar. med bänken i famnen, uppför trappen till st eriksbron. sista etappen blev jag tvungen att ta ett badlakan och vira omkring axeln eftersom tyngden var outhärdlig. gud vad jag inte hade tid att vara deprimerad!

så kom jag hem och monterade allt, stoppade in lite textiler och ljus. alltså, känslan när man köpt en ny lampa och “känner in den”. dvs går ut och tar en cigg och tittar igen när man kommer tillbaka!!! ibland blir man glad för blott 79 spenderade kronor.

nu ska jag tvätta händerna och sova med öppet fönster. tänk vilken frid, nu när jag är så trött, att lyckas somna utan öronproppar. jag har typ aldrig klarat av det, eller för den delen att klara av att somna i dagsljus utan att vira en uttöjd h&m-tshirt över ögonen. hej

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80