Siv från Norrbo om du läser det här..

hösten 2014 hade jag en inneboende som hette Siv. jag dokumenterade hennes framfart i min dagbok. så glad att hon flyttat ut nu för hon var verkligen inte lätt att ha att göra med

siv blir arg när man försöker göra fint hemma också. hon tog min elektriska tandborste och nu “är den hennes” bara sådär. sen låser hon in sig på mitt rum kl 21 men ibland somnar hon faktiskt och då får jag sova i vardagsrummet :( jag är så lessen och trött

Siv tror dom har hennes gamla jävla tidningar på seven eleven så hon tvinga mej att gå och köpa rassel, fibban och allt va det nu heter efter hon parkerat mitt framför! när jag kommer tillbaka ska hon överraska med att sitta naken?? sjuka kärring flytta härifrån!

idag försökte jag va lite trevlig eftersom siv varit arg hela veckan. kommer in i köket och säger “jasså du bakar, det är så mysigt med sån doft” och då svarar hon: “jasså, det tycker du. då ska vi genast vädra” och släpper en skit rätt i nyllet på mig!

jag är så trött och lessen. i dag fick jag reda på att Siv slängt resterna från den goda tacogratängen jag gjorde i lördags. jag som hade tänkt krypa ner i soffan med rester och en iskall trocadero 33cl i burk och titta på skräckfilm. men nu får jag käka nåt annat istället :( så jävla dålig stil

 så var det dags att vårstäda. ja, vad tror ni Siv gör? “råkar” gå in med skorna efter jag moppat golven. sen vrider hon upp volymen på teven. jättehögt. det är nån film med högljudda sexscener så jag får skämmas inför grannarna. och som om inte det vore nog ska hon börja färga håret i badrummet och spiller hårfärg överallt, torkar av sig på nytvättade handdukar med mera. JAG ORKAR INTE!!

i dag skulle hon va i mitt rum igen, men nu sa jag ifrån på skarpen. hon blev rasande och gick in i badrummet. går in där 50 min senare. vatten över hela golvet, toarullarna jag köpte idag – dyngsura, rakapparaten klarade sig inte. neccessären med nässköljaren och mina hårvax ligger UNDER badkaret? blir bara så himla lessen och arg

måste väl äta glasstallrik m banan då eftersom Kvinnan från Norrbo anordnat kalas mitt i natten. bjudit över fyllgrannen och hon ska servera iklädd.. ja ni vill inte veta. mkt svart runt ögonen och några trådar på kroppen. än så länge. snart är det väl dags för “dräkten”. orkar inte mer. blir bara så oerhört lessen över att jag inte får sova. min kropp behöver sömn efter fyra dagar av sena nätter och tidiga morgnar :(

Comments are closed.