simple life

ska åka ut på landet nästa måndag och måste göra en lista över vad jag absolut måste ta med mig. har än så länge bara kommit på en sak: en enkelbiljett tillbaka till stan. det kommer väl bli det gamla vanliga dvs ett ormbo av sladdar i väskan, 1 byxa och 1000 saker att leka med i bilen. hatar nämligen att färdas i ca alla avseenden. körde till en soptipp i dag eftersom jag skulle slänga med min gamla sänggavel. hela den upplevelsen va ju ett iq-test. olika filer, containers, funktionärer som rusade runt, barn, loppistält, femtio skyltar äkta festival style och på en av skyltarna stod det “ris”. jag ba “va??? hur kan man ha såå mkt ris hemma?? menar dom rislampor”, så va det sånt som ligger i träd man skulle slänga där? har aldrig varit mer förvirrad. minns när vi körde saker till tippen som liten. det va… 1 berg med sopor 2km hemifrån där man kunde slänga allt. kommer ej gå bra ute på landet känner jag. färdmedel? hur åker man taxi på landet? borde jag hyra bil??? kan man ha t-shirt utanför city, finns internet? ååååh ångest. nåväl, jag kommer ju åka tillbaka till stan på onsdag eller torsdag så jag går nog inte under.

Comments are closed.