“och vågorna domna i slummer mot stranden”

tänk om kajsa ankas stil blir så rätt? mode höst fwss8294d billabong trosa ååååh jag blir så skadad när det är modevecka för jag fattar ingenting. man vet inte vilka som går på modeveckan eller vilka som “går den” eller vad min roll är förutom att vara full på olika fester där det är bögar? vill liksom inte se kläder eller tänka kring det, vill bara ta av DIG KLÄDER!!!!!!!!!!! nä, men det är ju ändå roligt att se folk på bilder! hihihihi, jag älskar bilder. försökte tänka hur klassiska filosofers instagramfeeder skulle ha sett ut, men kom inte fram till någonting. de skulle då sannerligen inte fota sig själva för de var inga lookers direkt. ok, skulle kunna dra så många tråkiga stand up-komikerskämt nu om att fota havet från elfenbenstorn lr motsvarande. jag älskar dock elfenbenstorn! jag hatar instrumentell bildningssyn. somnar när någon surpuppa babblar om tillämpning och metod, “mätbara resultat” osv. eller när någon ställer frågan “vad ska du bli då?” nej tack. det var i alla fall jättemycket snygga killmodeller som såg identiska ut i sina höga modellhår på avslutningsfesten, där jag för övrigt pratade med min nya vän lady gaga som berättade att **** *** ******* **** ******. känner väldigt många kända nu, vilket är tur eftersom jag är som gjord för kändisskap, snabba bilar och dyra väskor. nu regnar det och jag är singel. vill bli kär i någon kille snart!!!!!! jag och anna b pratade om sexturism i går över ett glas vitt (eller fyra). ni vet, när man ligger med någonting utanför nationsgränsen där nationen utgörs av ens bekanta. tyvärr kom vi fram till att man mår dåligt av det :( däremot kan det nog vara bra att bli ihop med någon som man inte behöver inkludera. jag kanske ska ragga killar på landet? nä, aldrig… men kanske bli tsm med en dösnygg ande?

gillar v.35:

– andar
– kändisar (från USA)
– min nya indiepopstil som lisa m recenserade i går på carmen som “väldigt passande”
– lumenes primer, alla killar borde köpa den.. gå och köp nu om du inte har naturlig “modellglans”
– darkwave, industrial electro etc, detta e min favoritlåt just nu: Nurzery [Rhymes] – Du!
– romersk litteratur
– den knappen “cue” på skivspelaren? wow, vet ni!!! det kom fram en dj-bokare från london när jag spelade på riche som älskade mig? va nog bara för att jag spela deep dish och för att han va k*t :(

ogillar v.35:

– alkohol, så ute att vara full.
– dansband! fy fan vad mesigt helt enkelt
– såna som KÄMPAR OCH KÄMPAR med humor, haha skrattar så mkt åt alla “naturligt tråkiga”

nu ska jag hitta mina chinos från gucci och sen frakta mitt feta arsel till sista trädgården daytime sessions! kommer va fullt ca kl. 17 så kom tidigt. puss

Comments are closed.