sova e inte kul

hej och välkomna till dumma pippis lek-onsdag! kom in i sovrummet ska jag berätta om fitt-flätan och mkt annat. jag pratar om täcket jag har i sängen nu, som tagit ett eget initiativ och virat in sig i en fläta?? sååå arg. i mitt sovrum ska man alltså inte kunna sova, för att betrygga mig om detta har jag även klippt små söta figurer i rullgardinen. en apa, en häst och en stjärna som e jag!!!! solfan lyser in som en atomexplosion på sidorna, genom små hål i materialet och tar sig sedan innanför ögonlocken. okej, men det är kallt i sovrummet åtminstone?  JA!!! temperaturen är godkänd och kuddarna luktar killhuvud eftersom mitt ex sov här i helgen. men men, det finns olika knep när man inte lyckas somna. mitt favoritknep är att tänka på nåt tråkigt, typ allt som har med dans att göra eller uuuh näringslära som faktiskt kan vara det tråkigaste i världen: här är en kolhydrat, den gör så här i kroppen *spyr* och om inte det funkar går det att dricka varm mjölk, eller skölja ned “sömnvitaminer” med en shot ghb. mitt största problem är att jag ligger och tänker på pinsamma saker jag gjort och skäms. ibland skriker jag rätt ut eller så lyfter jag händerna framför ansiktet och säger “nej nej bort”. om jag inte skäms tänker jag på killar och skriver manus om dem, vilket också är otroligt svårt att somna ifrån eftersom det e så otroligt spännande när samma scen rullas upp för 84:e gången i mörkret och dialogerna är exakt samma? nej, jag förstår inte heller varför jag inte somnar av det. nu har jag börjat med att föreställa mig en svart låda på sängbordet, i vilken jag kastar ned allt jag “ska tänka på i morgon och inte nu när jag ligger i sängen”. alla “tänk om…” och “jag måste”-tankar hamnar där, samt alla pinsamma minnen från när jag var typ 11 år som jag ligger och har retroaktiv skam över. till slut somnar jag eftersom incitamenten till sängnoja är utraderade. jaja, vet inte varför jag skrev en massa om att sova nu helt plötsligt men så blev det.

med vänliga rövslick från en kåt granny som även rakar sig i sängen med mera…

Comments are closed.