major dygn fail

uppe med töppen, fy fan. har inte kunnat sova pga. illamående och måste trots mitt tillstånd ta mig till sal B3. orka sitta med hjärtklappning, kafferöv, deolukt, parfym och ångest över håret, läs “lappen” i 2h, lyssnades, antecknandes. stirrar paniskt ner i en biltemakatalog där två glada alkisar gräver i en motor. jävla biltema. undra hur många fucking cigg jag kommer röka innan den här dagen är över. vet ni att det i början av 1900-talet bedrevs seriös forskning i sverige där syftet var att hitta ett orsakssamband emellan studier i fysik och matematik och infertilitet hos kvinnor. någon som minns “näringslära” i gymnasiet. tänk om man utbildade sig till hälsocoach och var tvungen att läsa näringslära. ba, det här är en kalori. här är lite äcklig mat blabla som innehåller kol eller whatever.

min gymnasieperiod:

– röka jättemycket gräs
– nattetid leka lekar i botaniska trädgården
– bleka håret varje dag, tända ljus och leva i ett moln av hårspray
– dricka kamikaze, ha slips
– lila himmel, cykelvägar
– fika med tjejer. “en iste tack!”

nu måste jag duscha. grejer jag aldrig skrattat åt:

– utropstecken med siffran 1 efter. typ “yes!!!111”.
– “mwoahahaha”. va? fattar inte referensen. ser inget värde i att skriva så öht.

karneval ute på loftet igen, som att det är fest vareviga morgon – åh! ett glatt partygäng tjoar förbi.

att det ska vara så jävla roligt
att gå just där ute.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80