tips

här kommer er vilda husmor i sommarkvällen! idag hade jag tänkt dela med mig med mina tips för ett lyckat liv. till en början bestämmer man sig för att inte försöka inreda sitt badrum i turkos för att vara lite raffig, det funkar inte. inte ens med kakeldekor och blommor. gör som jag, inred goth. gå på beckers, köp svart lackfärg och måla om badrumsskåpet! vilken härlig fest! kom bara ihåg att använda rikligt med färg och att måla uppifrån och ned. gå inte tillbaka och dutta en massa i lacken, tänd ingen cigg medan du målar för då kan det börja brinna eller fastna aska i luckan. duschdraperier är intressant. åhlens har bland de bästa, gå inte på lagerhaus och köp något bostadsrätt i örebro-fyndig, studentikos döskallegardin och häng i duschen, usch. nu ska vi prata om dofter, mitt favoritämne.

doftolja är underbart! jag har prövat alla, just nu i “doftskålen” ligger: daisy garland och sail boat från bodyshop, vilka är godkända och duger bra till att lukta på framför datorn. dock, för tillfället då det riktigt ska brinna till i trasorna rekommenderar jag granits olika dofter, tillräckligt koncentrerade med bra dröpp i flaskan. jag vill varna för en riktigt otrevlig doft jag köpte på spiti som heter “durance en provence – amber honey”, den börjar lukta parfymerad binda efter man känt doften ett par gånger, usch. när det gäller hälsokostbutiker brukar deras sortiment ofta utgöras av dofter från “primavera”. om ni måste in där och hålla på, håll er till dagligvarudoft som eukalyptus, kanel, grape, vanilj eller apelsin. en regning tisdag var jag lite uppspelt från kaffet och testade mandarin och den luktade i princip ingenting!!!!! på kroppen fungerar dock mandrin bra, jag tänker body butter. gröp riktigt noga i ändtarmsmynningen bara, varning: rostad lök-doften återkommer efter ca 1,5 – 2 h.

det bästa sköljmedlet på sommaren är att låta kläderna torka utomhus i avgasfri miljö. i glammiga stockholm finns sällan sådana möjligheter, därför väljer jag att använda ultra softlan, aroma therapy med doften: yin yang-lavendel. den blir en hit i lägenheten när den törkar och lämnar efter sig en utdragen pust från mamman och barnet på förpackningen.

när man ska festa lämpar sig billigt vitt vin med mycket fruktsyra och väl tilltagen procent, som dessutom inte gör att man får kväljningar. köp en låda foot of africa.

städa är alltid roligt. diska är bara efterblivet, köp en bänkdiskmaskin för några tusenlappar. apropå att städa, jag förstår om många av mina läsare är hängivna abbafans och håller fast vid skurmoppen, som jag väljer att kalla anni-frid efter den där hemska rusktrasan hon klippte till på huve mot slutet av 80talet. men, en mikrofribertrasa är mycket mer praktisk att sätta på käppen. köp inte till överpris på ica, dålig kvalitet dessutom. gå på någon mörk, otäck affär med spikar, hinkar, spackel och grejer istället. där brukar de även ha kvalitativa mikrofibermoppar.

gillar ni som jag att testa nya, goda drickor? då rekommenderar jag vitafit sport-T grapefruit-lemon 1, 5 liter, från lidl för 10kr. med mycket is!!!

vad kan jag tipsa om mer. bra märken på digitalpianon: yamaha och korg, de enda pianon i prisklassen upp till 10000kr jag kan rekommendera. korg har en underbar modell (sp-250) med vit finish och träpanel som lämpar sig om man vill ha fint i sovrummet.

gud vad trist det är med statiskt ljus, seriekoppla vardagsrummet och köp en fader på claes ohlsson (eller ikea) och dimma ned och lukta på dofter. hej!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80