vanligt liv

ända fram till gymnasiet trodde jag ordet älskog uttalades och stavades “älgskog”. visste att ordet betecknade sex, men tänkte på älgar som hade sex i skogen. att älgarna är x-tra kåta där eftersom det är så ensamt och tyst bland träden. jag är fortfarande så med ord. undra om jag har någon hjärnskada!

köpte en kavaj i dag, i fleece. ska romantisera mitt liv i den till våren! gud, jag försökte “leka” i dag när jag skulle köpa automatkaffe. jag tänkte, ok, jag testar för att se om livet blir drägligare. jag tänkte “nämen hoppsan, en guldpeng! den kan jag stoppa i magiska maskinen och ut porlar het rök och mormorskaffe” funkade inte, tyvärr. det fungerar inte ens nu när jag i efterhand konstruerar det. jag kanske ska testa mindfulness: “mitt hår känns som en ful lapp som ligger på huvudet”, eller meditation: “du ligger fastbunden på ett järnvägsspår och hör tåget komma”

i dag visade jag skåran för x antal killar på föreläsningen. är det bättre att visa skåran eller visa sin röda string med en lapp som sticker upp där bak? jag tycker ändå stringen, skåran är för personlig. huvudsaken är att Du trivs med Din skåra. alltså, mitt varande behöver inte bekräftas med versaler.

en stor rädsla jag har: att uppfattas som präktig.

10 Responses to “vanligt liv”

 1. 1 Fifi
  March 2nd, 2010 at 16:44

  Jag trodde att det hette "älgskog" fram tills för något år sedan, och det var några år efter gymnasiet det…

 2. 2 Lady
  March 2nd, 2010 at 19:27

  Överhuvudtaget är det ett konstigt ord. Älsk kan man gissa sig till vad det innebär, men og? Fyi, älsk(og)ar din blogg.

 3. 3 Anonymous
  March 2nd, 2010 at 19:57

  "mitt hår känns som en ful lapp som ligger på huvudet" haha, 100 % igenkänning!!!

 4. 4 karolin
  March 2nd, 2010 at 22:49

  Jag trodde att det hade med skogen att göra. typ att man hade sex bland massa träd eller sjögräs. vet inte riktigt vad sjögräs har med skog att göra men jag trodde det i alla fall.

 5. 5 Anonymous
  March 2nd, 2010 at 23:46

  vadå hur ska det uttalas då?? känner mig lurad av livet.

 6. 6 Anonymous
  March 3rd, 2010 at 02:26

  mesothelioma support and information![url=http://www.mesothelioma-support.org/]asbestos cancer mesothelioma[/url]

 7. 7 Malin
  March 3rd, 2010 at 10:43

  Har fortfarande inte fattat att det naturligtvis avleds älsk-og och inte äl-skog.

 8. 8 Anonymous
  March 3rd, 2010 at 19:17

  älskar att alla dina blöggläsare typ har ett dyslektiskt problem med ordet älgskog. eller vad det heter.

 9. 9 björn
  March 4th, 2010 at 09:53

  om ordet hug/håg och dess förekomst i älsk|og:http://web.telia.com/~u85903393/hug.htm

 10. 10 Anonymous
  March 4th, 2010 at 16:47

  "alltså, mitt varande behöver inte bekräftas med versaler."älskar dig!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80