lite blandat snack

gode gud. va på ett open sär efter 12 timmar på trädgården, inte alls en bra idé, haha. rullade ned för berg, skrek, härjade, spydde, visa röven? asså minns typ ingenting. minnesbild av hur jag går längs en cykelväg o ba “varför tar den aldrig slut??”, kommer hem och sedan vaknar jag 10 timmar senare, på köksgolvet och har svullen näsa, uppskrapade knän, skitont i revbenet och blåmärken i skallen. kanske har blivit misshandlad?? hahaha, skål. som tur var tappade jag i alla fall inte bort någonting, förutom min integritet. men det är väl en sån sommar, krossa allt som går att krossa. snart är det sveriges nationaldag också. det brukar va så varmt då. i alla parker jag besökt under sveriges nationaldag har en massa rassar suttit och rullat runt i hösnuva, exem och pollen.. kan de bara sluta… finnas?? alltid typ ett gäng bestående av 5 sura, korta som indignerat sitter och visar upp nån flagga. man måste va så dum om man tror sverige är en flagga. det är väl just det som e deras problem. tror att saker går att reduceras, kokas ner. undra om de tänder på det auktoritära. kanske är för lata för att se annat än kaos. alla demokratier skulle ju dock kollapsa utan en viss grad patriotism, så jag skulle aldrig förfäkta idén om att “va så sjukt osvensk” som så många gör. precis som i alla andra länder finns en historisk integritet och ett kulturarv uppburet av människor av olika nationaliteter. i samma stund man vägrar erkänna det riskerar man att landa i exotifiering, vilket är direkt förmätet. det är även farligt att avgränsa rasism till rassar, men det fattar väl en treåring. jaja, det blev ingen sol i dag så jag får väl kämpa på inne då. jag har märkt att jag är mer rädd för mig själv än för andra, vilket är helt förenligt med social fobi som det känns som att jag har ibland. någon sa en gång på en fest för länge sedan att jag var flytande och inte gick att greppa. det är sant, jag bara flaxar runt. det är en säkerhetsspärr eftersom jag är flytande bly och bränner allt som kommer för nära *tänder en cigg med psykad blick*

Comments are closed.