hej

hej! i går var vi på berns terass. hej alla 27-åriga onoffsäljare. det var kul. jag drack bara mojitos, har slutat med “öl”. varför ska man dricka äckliga saker bara för att bli full, frågar jag mig här i laptopens sken. måste bara kommentera den ängsliga toakön på f12 i onsdags då ALLA köade till bajstoan, och utefter köns beskaffning drar jag slutsatsen att ingen var pissoarrädd bög. min konklusion: alla skulle ta kola. liksom, det är därför jag aldrig skulle ta en massa droger, för att det är så jävla weekdaykläder med rep i, huvor och sladdriga tygbitar och skrapa csnpengar för att köpa några gram, gå in på en toalett, gå ut därifrån paranoid och ställa sig i trappan och posa i 20 minuter. men LSD är ju coolt, om man är tjej och typ lång. tänk korta tjejer på LSD *ryser* nä, nu blir det ett bad i kitteln innan utgång.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80