stringröv

vaknade jättebakis efter en dödstorsdag på disco dumpling, kåken och spy. började tänka på “fader fouras”, den pundaren i tornet på fångarna på fortet. såg ut som honom i instagram när jag speglade mig nämligen. sedan efter att ha glidit in i något stämningsfullt gränsland mellan sömn och vaken började jag drömma. en tjej i fångarna på fortet-kläder, tighta shorts och stringröv skulle få en gåta uppe i tornet va, så utvecklar det sig till en vuxenfilm. softcore med mycket kyssar och smek. vaknade och ba “nej??”. somnade om och drömde att ff hade släppt en kokbok med “sexiga recept”. en höstgryta kallades “med näbbar och klor” :( så deppigt att.

sen gick jag ut igen och dagen därpå: igen. suck. undra om jag ska ta en sober february? måste klämma in en nykter månad innan sommaren. så hjärnskadad när jag skulle guida taxin, “vänta nu.. vad e vänster??”

ah just det, och i går!!! när jag korsar södra latin ensam i mörkret skriker en tant “HO HO!”. kollar, så står hon där med två kassar i händerna. “kom hit, så ska du få se någonting!”. jag ba “jag vill inte se nåt” och börjar gå snabbare. asså får panik eftersom jag inte ens är i mitten av skolgården ännu. börjar springa lite och repen på flaggstångarna slår så hårt i blåsten att det låter som att hon springer efter mig, lyssnar dessutom på enya så stämningen är sinnessjuk. men så kommer jag ned i ljuset bland alla söndagspromenerande täckjackor och spänningen dör. undra va hon ville visa?? kanske ville blotta sig eller nåt. smög väl runt där på skolgården i raff set och bara väntade…

så kul att det är julafton i morgon?? grönt gräs ute och “vårens bruna kvistar”. jag ska fira hemma hos “day”, det är danas nya smeknamn hahahahahaha

Comments are closed.