framtiden

jag e jättearg eftersom det ska va framtid nu men ingenting roligt existerar. jag vill t.ex. enkelt kunna söva mig själv inför flygningar. stoppa en slang i munnen och sedan ba däcka för att vakna framme vid resemålet, men får jag göra det? nä. produkter, läkemedel och teknik måste testas i hundra år av allergiska institutet innan de kan tas i bruk. en föreläsare på jmk berättade att han hade varit på studiebesök på ett teknikföretag i japan på 70-talet. han hade blivit inforslad i ett litet rum där han visades en fungerande platteve. anledningen till att spännande teknik inte kastas ut på marknaden är att efterfrågan på gammal teknik måste mättas först, vilket e såå tråkigt. en ding ding-värld skrev i slutet på 90-talet om “satans chip” som i framtiden skulle opereras in i kroppen och fungera som identifikation för att underlätta vardagslivet. en alldeles utmärkt idé. ett skönt “satans chip” som är kopplat till bankkontot, sl med mera med vilket citymänniskan kan blippa i affärer med sin arm. kvittot sparas i kroppen som information (papper generellt e ju sååå ute). alltså: minimalt med skit, service etc i affären. bara slänga ned skit i korg och sen självscanna. säljarnas uppgifter kan vara att göra det skönt för kunden; gå och fläkta med blad, ge smakråd och berätta roliga historier, visa röven eller bara sitta tysta och ha det kul på facebook. sedan när citymänniskan går på club är det dags att vip-blippa kåta armen i kassan och bli insläppt på tre röda. om detta skulle införas skulle jag bli överlycklig men det skulle ta 4756 år pga obligatoriska tester, fikapauser, lägga droppar på droppar som forskarjävlar gör och tänk sedan det oavlåtliga tjatet från krönikörer… övervakningssamhälle blabla ja läste 1984 i gymnasie och detta hotar blabla usch. hatar framtiden som aldrig kommer!!!

Comments are closed.