Välkommen till korvsunda

I Korvsunda säger det plopp när korven tar sig ett dopp!

Korvsunda är staden där festen aldrig tar slut. Klimatet är varmt året om och det kanske är därför invånarna aldrig byter om från sina neonfärgade badkläder. Det okomplicerade livet utan den stressiga storstadens bekymmer väntar dig bara en tågresa bort. Har du tur kan du till och med få syn på en vild “Sex and the city-Miranda” i en blå partyhatt med en Confetti Bomb under armen nere vid strandpromenaden på söndagar. I Korvsunda existerar inte sociala påbud vad gäller att uträtta sina behov offentligt, utan badplagget dras enkelt åt sidan och släppet sköts snabbt på gatan. Detta kan till en början te sig underligt men har troligen att göra med korvsundabornas fint konstruerade, luktlösa avföring som går att likna vid varmkorvar för er som ännu inte besökt staden där släta, orangea varmkorvar är en betydande del av gatubilden, ungefär som snus och fimpar är för oss storstadsbor. Många turister har troligen begått misstaget att plocka upp några stycken varma och gett dem, som ett humoristiskt fång rosor till en annalkande kavaljer för att sedan fråga sig själva: “varför?” när den enda reaktion en sådan handling ger är en huvudskakning och på sin höjd en surmulen gliring. Värt att notera är att många av trafikljusen växlar i färgintensitet inne i stadskärnan eftersom det enligt borgmästare Confetti tillför gatan en pulserande kvalitet, så lämna körkortet hemma. I Korvsunda är nämligen bilolyckorna fler än i New York! Men misströsta icke,  när du återhämtar dig “dagen efter” med ett par rosa gräddpaket med könssafter — drycken du hittar i nästan alla korvsundabors kylskåp — finns det få saker som är mer rogivande än att vaggas till sömns av utryckningsfordonens sirener.

Comments are closed.