hej

gick på ficks i går och drack mig sömnig, såg en massa tjejer i pottfrisyrer. uuuuuuh, jag pallar inte såna hår. andra skräckexempel: busig pojkfrisyr, tunnhårig pojkfrisyr, liksom give it up. routa stylingen mot något annat hår, ex könshåret så man slipper se. har en morgonrocksdag, snart går jag ut på loftet och tömmer i mig några glas vitt i solnedgången. tänk om man fick dö i solnedgången istället för en gråmulen novemberdag. 7 november, så min dödsdag. dagen en bro invigdes i nyneshamn, dagen det slutade regna och började snöa, dagen en buss fick punktering, dagen SR sände ett inslag om giftigt brunnsvattten; samma dag två SVTdokumentärer med bakgrundsmusik “talisman” med air visades. jag har börjat “kompa” på mitt piano, det känns så musikskola, 9 – 12 år “pop och rock”. agyness deyn lyckas ju med ett ansikte sammanfatta hur människor som man bara vill slå ser ut. hej

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80