!!!

hej, här kommer en top 5 lista på djur:

5. Stora hundar med breda käkar, inte såna där hästhundar med smalt ansikte, eller såna av rått-sort
4. Inte grisar, ormar eller sånt där äckligt
3. Kossor! tänk att få sminka en kossa som har så långa, fina ögonfransar..
2. Stora kattdjur som tigrar och lejon. å andra sidan är ju vanliga katter fina, men om man utan förbehåll fick välja ett enda kattdjur att krama väljer man ju det största! det är ett dilemma, tänk att mysa med en snäll, varm tigermamma… eller att ombesörja tigermammans ungar. nej, jag är nog ännu inte mogen för beskyddarrollen, jag väljer mamman!
1. Vombater!!!

hahaha, vet ni, jag och magica de sax pratade om det att kattmammor ibland äter upp sina ungar efter födseln och försökte utarbeta en vetenskaplig förklaring. vi kom fram till att mamman antagligen får för sig att kattungarna är råtter och att hon därför äter upp dem… senare, barnlös sitter hon där och ba *stolt jägare* *fattar ingenting* hahaha, så jävla kul!!! jag funderade vidare på det och kom fram till att kattmamman antagligen tycker att ungarna är så jävla gulliga att hon bara blir tvungen att stoppa dem i munnen?

så, slut på djurtema.

idag hade vår grupp redovisning, jag svimmar nästan alltid av sådant. tog 4 atarax och en cola. det blev i vanlig ordning fullständig blackout och jag antar att jag drog någon parallell mellan förväntningshorisonter inom genrer och höga krukor från ikea.

är så utmattad, måste unna mig någonting gött ikväll. tänker margaritas och bowling

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80