tappa bort tel

hittar reliker från mitt liv som överviktig i min ben sherman. apotekets bantningspiller “alli” som förvandlar avföring till trögflytande lera, sommarkvitton på QP-meny 48kr och några kartor betablockerare. en ingrodd doft av toaletten i sommarstugan, dvs parfymen clean och tusen sandkorn från alla stränder jag besökte som val.

jag måste tillverka ett överlevnadskit för sommaren och andra katastrofer. vipkort, resorb, poletter till solariumet och en utskriven bild på skrumplever. jag delade perrong med jesustanten i högdalen i dag. hon skrek “nu kommer han snart, look up and then you die, you will die”. jag hade lånat skräckböcker på biblioteket eftersom skräck är bäst när fåglarna tjuter och varenda vindpust e sockervadd. sedan tog jag en alvedon för det gjorde så ont i nagelbanden :(

jag blev bestulen på min iphone för 3948:e gången i fredags. jag hade varit på spy och flummat runt och skulle köpa cigaretter. så kommer en tjej utanför seven eleven och gör en ansats till att krama mig, varpå jag ba: “aha, det e nån jag varit på efterfest hos för 5 år sedan som jag inte kommer ihåg”, så kramar jag henne och säger “heeej gumman” som en robot. sedan springer hon iväg. jag ba.. aha, hennes buss kom väl. kollar efter mobilen. BORTA. nu har jag vid två tillfällen blivit rånad med affektion!!! det är ju ashemskt? bara människor med en omättlig hunger lär ju råka ut för det. nu har jag bestämt mig för att flytta från sthlm om telefonen försvinner igen. eftersom jag hellre skulle dö än att flytta härifrån måste jag verkligen se till att den inte försvinner. jag måste konstruera någon slags säkerhetsanordning. kanske sy öglor i mina kavajfickor och sedan fästa en kedja som förankras med en nyckelring i små hål som jag gör i skalet till telefonen. att bara dricka mindre e fucking uteslutet.

Comments are closed.