larm fågel

jättekul att fåglar börjat kvittra om nätterna och så men det utanför mitt fönster är INTE en fågel. det är ett larm som går igång 4 varje natt. och nej jag säger inte “4 på morgonen” som alla med meslingen gör utan det är natt fram tills det blir blått morgonljus och man sitter i ett stort fönster försjunken i tel och röker på sommarn *vill.nu* jag kollade va jag gjorde för 1 år sedan

“01:27

vrf tror folk att ha “hälsat” är en garanti för att bli ihågkommen?? va lever dom för liv

01:32

“jag har bra ansiktsminne men svårt för att komma ihåg va folk heter”. jag har dåligt allt

17:45

kristna killar asså.. det va 1 sån på stan i dag som ba “vill du delta i ett öppet samtal om bibeln?”. jag ba.. visst, om samtalet äger rum på sture över 1 skumpa 2 glas.

17:47

jag sa “jaha, nä är inte kristen tyvärr”. lol, jag kanske e kristen?? vem vet. nice ingång till att störa folk på internet

21:17

så kul att kolla vilka bilder människor på tbanan gillar på instagram, alltså över deras axel i smyg.

16:42

hjälp?? tycker konstnärer borde ha ställföreträdare i kontexten diskussion kring konstnärlig frihet etc.. bara för att jag ska slippa lida?? klarar. inte. av. skratta rakt ut när jag lyssna på filosofiska rummet där nån konstnär ba “detta e putin censur jag hör ju va du säger” o nån filosof uppgivet ba “men jag säger inte vad du hör??” hahahahah

21:19

har börjat me växter.. dom har 3 frisyrer.. 1 behöver scrunchie för den ser ut som den tänder av efter tjackrace. den andra har “mohawk” vilket känns sådär. den tredje och äldsta trotjänaren har praktisk snagg. mobbar den såå hårt?? den står gömd bakom ett altare (mer om det senare). läste om den på internet.. “handles neglect well”. tänk om den vore en kille”.

känns precis som igår men det är också det enda som känns. jag tror att ju mer man dokumenterar i ord och bilder, desto mindre minns man. skönt

Comments are closed.