total blackout

att jag inledde sommaren med att köpa en rullgardin som hette total blackout :( komedin när jag skulle hänga upp den. hahahaha. så här fungerar jag när jag ska montera saker: måttar lite på måfå, aaah det här blir bra, skruvar upp nåt som ska fästas i nåt annat, prövar sätta upp, oj, det passar ej. blir galen och “hoppar” upp och ned kalle anka style, sedan ba “ok, nu måste jag göra det här rätt” så går jag och hämtar tejp och tejpar upp allt i stället :( en gång skulle jag montera ihop en säng. det blev ett skrivbord

ikväll öppnar trädgården!!!!!! fuck meeeee. i går, stadsvandrade (mellan riche o kåken) och allt var limegrönt längs birger jarlsgatan mot en dovt blå himmel, verkligen HIGH definition. 15 grader klockan 03 vid slussen och öststatsljus utanför nattbussens fönster. det känns som att ha fått ett försprång på sommaren nu. jag är till och med lite brun och blir inte ens bakfull längre utan vaknar bara glad. det bästa med ikväll är att det är solförmörkelse och nymåne i det sjunde huset, vilket innebär att jag kommer hitta the man of my dreams enligt mitt horoskop!! dör av spänning. tänk om den e ful? måste ha rätt kläder för att locka rätt person. vet inte om jag ska köra d&g, anorexia eller punk-style. å andra sidan står det ju gucci, versace och dior på min skinnjacka, vilket är en välavvägd kombination. skönt att ha alla märken samlade på ett ställe. rädd för att bli för full dock, kommer ju va där från 17-18. jaja, får väl dricka vatten eller nåt. ses ikväll puss hej

Comments are closed.