nu är det måndag snart, äntligen!

detta har jag troligen berättat tidigare, men… när jag var liten lurade jag min farmor att min mamma hade skaffat en älskare som hette demarice. historian slutar inte här utan jag lurade även min farmor att min mamma hade fått en fruktkorg av honom. den bestod av vackert uppradade äpplen, päron och apelsiner. i toppen av fruktkorgen låg en svart dildo som “dekoration”. när jag berättade detta sade min farmor: “NÄ!!! låg det en… diddel där?”

var bara det jag skulle säga.

2 Responses to “nu är det måndag snart, äntligen!”

  1. 1 jennycatharina
    October 18th, 2010 at 21:16

    haha! fantastiskt!

  2. 2 carro
    October 18th, 2010 at 22:12

    hahah diddell ! inte precis vad ja skulle kalla en sånn xD

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80