sommar i stan

åååh sommarens ljuva irritationer! nu ska jag lista dem:

– att leva i solljus. tar upp instagramspegeln och ser en skinnsoffa stirra tillbaka. upptäcker glömda blåmärken på armarna från hårda mingelkvällar, 4 svarta strån på axeln? näsvingar, nej förlåt, menar stoppljus. måste ta ett bad i syra känner jag

– att efter att ha försmäktat i bussen 8 hållplatser, kliva av och frysa ihjäl i 30 graders värme

– att dela tunnelbanevagn med 1000 människor och 2 getingar som ingen annan ser :( då snackar vi show, joe lambero style, hoppar runt som nåt troll, flaxar och springer

– att sitta i parker och främlingar kommer fram?? ca alltid såna som pratar göteborgspråk

– när solen går upp precis när man anländer till ett open air. ska bara kolla spegeln, oj, jag ser ut som nåt väsen som bott här i skogen i 8 år och levt på örter, döda djur och som inte det vore nog har jag glömt att köpa cigg…

Comments are closed.