pepp

tjena känner ni peppen! skoja. nu lanserar festa mysa maila en idé *hela stockholm håller andan*: det är bara pedofiler som säger pepp.

stackars lilla mej som e förkyld, va ute och krökade i går. gick med känd bloggare på r&f-release för deras nya video som daniel regisserat på secret, sedan riche där det blev 1 2 3 4 gts. jag i början av kvällen: en gt tack, jag i slutet av kvällen: en g…*tänker i ett år* t!! sedan hem till daniel som hade moet. vi kollade på en video som e så_kul men kan inte sharea för då ska väl wannabees också börja gilla den, suck. såå jobbigt att va populär, rik, singel. usch, faktiskt asjobbigt att va singel, fast nä vänta, jag bor liksom bredvid en väg och i går när jag blossade på balkongen gick par med mcdonaldspåsar och bråkade längs vägen. hahaha så roligt att höra par bråka om helt sjuka saker? “en gång när jag tog på mig skon i hallen du vet sa du faktiskt att jag borde ta på mig jacka och då kände jag att du hata mej”, “amen duuu ska inte snacka, du lånade ju ut min dvdspelare till linda och jag har inte fått tillbaka den än”. man ba…?? usch, hur kan ens folk vilja va ihop. hur kan man ens bli förkyld? så tråkigt. det ser ut som en porrbesatt bor i mitt sovrum nu. ihopknycklade bitar papper överallt. va på efterfest en gång i ett sånt porrnäste: toarulle, madrass på golvet och en ipad.. den jobbade nog som onanist lr nåt. anyhow öppnar snart trädgården där jag, daniel och emma ska arbeta som värdar på daytime sessions hela sommaren. känner redan att sommaren 2013 kommer bli supervarm, fri från moln och såååå it!!! skumpa i solnedgången, killar, snabba bilar och en mystisk sten med ett ingraverat ord som är början och slutet på allt. så spännande!

Comments are closed.