sitter och pissar

irritationer i festlivet:

– när folk har deeptalk i en rökruta, sittandes på backen och tittar surt när man trampar på dem. man ba förlåt för att jag förstörde ert moment, men det här är ingen workshop i hur man är dum i huvet. här röker man goda cigg!

– lyckliga ungar. jag kräver 25-årsgräns på samtliga uteställen i stockholm.

– hattar, orkar inte se sånt

en sak jag älskar med att inte längre vara “singel” är att det nu är möjligt för mig att trasha mitt tidigare förhållningssätt till bögklubbar. jag kan t ex. dansa. jag behöver inte längre gå omkring, vara sur med en öl och vänta på att “killar ska komma fram och vilja knulla”. jag kan leva på klubben utan att behöva tänka “undra om det blir pinsamt i morgon när jag kommer tillbaka”, obs: jag tänkte så, och jag kom alltid tillbaka.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80