fräcka vikarien

jag ligger i sängen och ska sova. firar alltså inte högtiden valborg eftersom alla svennar som fått ledigt i morgon från sina “jorb” eller vad det nu heter förpestar stämningen ute på stan. jag tillagade en stor sats “köttfärssås och spaghetti” i dag. spaghettin tillverkade jag dock av zucchini. hyvlade runt den så det blev riktigt långa, breda “pastabitar” som jag sedan doppade i kokande grönsaksbuljong. vill ändå smyga in i en högstadiematsal och återuppleva den äkta, goda rätten en sista gång innan jag dör. jag kan ju va vikarie för någon? kanske för en riktigt kåt lärare som sitter inlåst på toaletten med en plugg inne eftersom den blivit beordrad av “fräcka vikarien” att stanna där hela dagen. detta ska undersökas på bodycontact, sökes: kåd lärare som vill bli dobinerad av förkylt väsen. fattar inte varför jag alltid blir förkyld bakom näsan?? eller det är inte ens en förkylning utan bara en mild irritation!! så. irriterande. bestäm dig kropp, antingen 40 grader feber eller ingenting alls. inga silkesvantar, som vikarien tar på sej och går fram till eleverna “hej går det bra med målarboken”, då ska jag visa er hur jag målar i min macdator oj, hoppsan en bild på mig helt nude. do u wanna fuck me little school boy. or come 2 bathroom and fuck the real nasty slave teacher som jag låst in där? usch, jag e så trött???? så öppnar jag dörren för eleven så står en pluggad fucker där och åmar sig, slipsen runt axeln och byxorna nedhasade och en svart herrtrosa som hänger på låren. alldeles röd bak i flinten, frustar. då kan jag ba ge upp och gå och äta köttfärssås och spaghetti med några “nya kompisar” i matan kanske. jag gillar ju att umgås med yngre :( hahahahaha, jag ba hoppar runt i stor jacka på nån skolgård och ba “fanny katarina och victoria kom vi går till matan IGEN!!!!” sorgliga gamla skitjag säger godnatt :(

Comments are closed.