pinit

men åååååååh! gick in på seven eleven i dag för att köpa en god kaffe. när jag står i kön börjar halo spelas på radion, varpå ett magiskt skimmer sprids i lokalen. dagens insikt: man kan inte kan ha ögonkontakt med en betjänt medan halo spelas. det enda man kan göra är att stirra ned i golvet.

3 Responses to “pinit”

 1. 1 Äm
  October 19th, 2009 at 21:16

  Den jävla låten alltså. Det är sjukt, alla gillar (på något vänster) den. Även de som aldrig skulle erkänna det.

 2. 2 eöt
  October 19th, 2009 at 22:55

  känner igen mig helt stört mycket

 3. 3 loathing
  October 21st, 2009 at 18:40

  jag orkar inte med henne längre. single ladies är bra, men hennes jävla ballader..jag rövhåret när jag hör dom.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80