fittness

jag borde börja med motion. kanske ta promenader på morgonen men vädret är inte direkt inspirerande? just nu är det som att någon står på huk över stockholm iförd en beige långkjol och pissar rätt ner över min förort. varför känns vädret vid typ karlaplan alltid “friskt”?? säkert för att det inte e kvistar där… det är så mycket kvistar utanför fönstret nu, vilket är anledningen till varför rullgardinen inte har åkt upp sedan oktober. jag får å andra sidan mycket motion av att festa, som när jag travar runt planlöst på klubben mellan rökrutan, dansgolven och döden, eller som när jag rusar mellan riche, kåken och spy som någon annan koleriker med senap i fisringen. uuuh ursäkta, fisring måste va svenskans fulaste ord. jag skulle jättegärna vilja göra en tarmsköljning men pallar ej att betjänten ska dela och sedan pricka in en liten strut i fisr…. usch, nu sa jag det nästan för tredje gången!!!! :( whatever, change of topic *flaxar med händerna* är oerhört besviken på mig själv eftersom jag den senaste tiden har blåst omkull mina korthus. jag har svinat ned lägenheten som någon “med problem” (tomma starkciderburkar överallt??) festat mitt i veckan, syndat vad gäller dieten dropp sommar 2013 och totalt förkastat mina “ärenden”. jag har skjutit upp följande: deklarationen, att kontakta universitetet, att skriva ut mina fakturor. det senare enbart eftersom jag hatar skrivare som “tänker” – tänk! vilken skräck att vinna en skrivare i en tävling, skulle kräva betalt för att ta emot den. okej, men nu ska väl jag besöka sängen för att förhöja känslan av misär *tar fram Rosa dildo*

Comments are closed.