jorå va

normalt att de börjat visa porrfilm på lidl. ska aldrig mer gå dit och festa. när brudarna är borta belamrar vi stället med porr på flatscreens!! ska restylanefarbröderna bli köta i jack n jones-byxan medan de beställer öl nu också, aldrig en ledig stund. jag kallar det uppvigling till kladd! jag vägrar stå där och se någon finnig ungjävel stå och rycka i sin rosa, kletiga nektarspene. finns det något mer avtändande än hjärnor som inte är fullt utvecklade. jag förstår verkligen inte sånt, utanför min värld

gud vad jag är trött, måste verkligen sova ut!!!!! det är fredag och jag har 0 lust att festa. jag gick omkring för mig själv idag och festade på stan. på weekday lekte alla catwalk till musiken, såg uppskattningsvis 8 störiga killar med snoppmösser.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80