rak kjol och väst

sitter och kollar på gamla ztv-klipp.. ztv var ca världens bästa kanal, programmen var typ podcast i teve fast live. svenska kändisar som snackade varvat med coola videos. media va ju annorlunda på den tiden. framförallt var debutåldern mycket högre eftersom mediautbudet var mindre fragmentiserat och avgränsat till tv, radio och press.

jag fick jättefina tunnelbaneposters av danne från 90-talet… vänta, ska visa

till vänster: festa mysa maila, till höger: tommie x 

haha sjukt 90-tals liv?? ringer sin kompis med HEMTELEFON och ba “ska vi ses i sobra öststatsdressar över en cappucino i jättestor “bred” kopp på nåt deppigt fik och titta på himlen utanför fönstret som e helt död och sedan beundra de hemska höstkvistarna? ska vi säga 16:00 en dag i oktober? hur träffades människor? hur tog man kontakt med killarna. tog man deras nummer på krogen och *kan inte andas* RINGDE? tänk vad spännande allt måste ha varit dock, det sociala livet ba helt kritiskt och slutet för impulser och nyanser. eller nu kanske jag gör mig skyldig till en anakronism. behovet av punktlighet och typ filofaxer lär ju i varje fall ha varit större jämfört med i dag. tänk sedan att förfesta utan telefoner? kollade man på teve eller typ.. på varandra? skräcken

jaja, nu ska jag gå och klippa håret. kommer döda frisören om den envisas med att tvätta håret som nån annan kåt..

Comments are closed.