tråkig uppdatering

hej bloggen! jag sitter ute på balkongen och solar gamla tantens ansikte med en äcklig kaffe vid min sida. helgen har varit katastrof. tänker inte ens gå in på det men har framgångsrikt tappat både värdighet och telefon, vilket inte direkt tillhör ovanligheterna i mitt liv. jag har bara en sak att säga: kämpa på järnridå. som om det inte vore nog uppträdde lana del rey på annexet igår. helt oförberett, på en måndag dessutom av alla dagar. den stora frågan är nu: hur länge stannar hon i stan och var kommer hon festa? *ser hur lana del rey åker iväg i ett plan nu*

sedan skaffade jag ask och har snart fått 200 frågor?? längtar så efter rehab i hälsingland. äta pizza och köra bil. jag kan eventuellt ha blivit sinnessjuk av att inte ha lämnat stockholm på 6 år

Comments are closed.