lilla pojkf*tt…

jag hatar nog västar väldigt mycket, en three piece suit gör sig bäst i… porrfilm? en gång såg jag en kille i three piece suit med 2. hatt och 3. läderhandskar 4. portfölj… hur ORKAR man ta på sig  allt det på morgonen, det är tyg som motsvarar ca 16 tunga draperier i ett ruggigt spökhus?

jag har varit ledig i dag, bortsett från en tid hos psycologica! det är en ny terapiform som syftar till att lyfta fram yrsel, trötthet och andra känslor man vill förstärka i vardagen! skoja. jag gick till min vanliga. jag drömde häromnatten hur jag hörde ett ljud ute i hallen, varefter jag öppnade sovrumsdörren för att se efter vad det var. jag ser en svart figur vid ytterdörren – tänker “är det verkligen någon där?”, sedan springer jag mot den med all min kraft och omfamnas av den och upplever sedan en sådan stark känsla av trygghet. när jag berättade för min psykolog om drömmen liknade hon den vid när hästar springer mot elden i stället för bort från elden. eftersom det på andra sidan av elden finns syre, medan det i eldens riktning endast finns död.

kul att man är fabolous, domineering… a fucking  star i sina drömmar… men en rädd docka i verkliga livet :D

dagens shopping: 2 pärmar, 1 plastficka för cd-skivor och patroner till skrivaren. har nog handlat det mest tråkiga en människa kan handla i dag.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80