alco-no!!!-lic

överlevnadstips för att stanna hemma en partydag när det är tusen events i city:

– ha ett jobb, men vem fan har det så vi fortsätter:

– TOTALT instagramförbud. finns ingenting mer f(r)estande än bilder på typ tjejer som fixar sig med gott i glaset runt 19-20-tiden. för faktum är att ju livet är som bäst när första goda glaset åker ned efter en kaffe och man skvallrar, blastar best of ibiza 2006 och röker. sen efter ca.. 1 bib ba totalt kaos, kan nån ringa en taxi, har vi lista, vem har kort, kan du ringa nån, var ska vi ens, ÄR KLOCKAN 2?? åååh älskar den här låten osv

– eventuellt: stäng av mobilen. det VÄRSTA som finns är när någon ba “kom hit! den du vill ligga med är här” eller “din kompis är här”, eller “din norska farfars kusinsyster som du hatar är här” och man ba.. o fucking k *dränker kroppen i tapetklister, rullar ett varv i garderoben och springer 1 mil till klubben*

– det här låter så fucking lame, men: köp klubbor och kolla på film. jag älskar att ligga och suga framför erin brockovich eller typ truman show eller hunger games eller 10 things I hate about you. att ba ersätta ett oralt behov med ett annat

– städa, diska, tvätta och förvandla gycklarborgen till ett slott inför helgen (för på helgen är det legitimt att kröka)! älskar att komma hem efter en vild partynatt när hela rummet ångar sköljmedel (outdoor fresh) och lilla, kåta bordslampan är tänd och sedan ta på mig pyjamas, borsta tänderna och krypa ned under täcket för att vakna dagen därpå till fågelsången och… i spritångorna göra en avgrundsscrollning i iphone efter nattens alla likes, kommentarer, @ts och direkt ba.. *raderar varenda störtdykning jag gjort från värdighetens trampolin* oj: nu fick jag en idé.. jag ska SÅ göra en cover på agnes release me, men den ska heta delete me, delete my body och handla om dagen efter man festat.. om någon stjäl min idé kommer jag personligen se till att den kommer sänkas till botten av riddarfjärden i skor av cement!!!!

– hmm… beroendeframkallande dataspel kanske? typ wow?? eller kanske att boka in ett extremt hårt träningspass klockan 4 på morgonen eller när nu allergisk & svettis öppnar?

– pyssla!!!! asså det e så kul! jag gjorde ett hjärta i pixlar av mina foton en gång när jag hade psykos. det finns så mycket roligt att göra. skriva saker på väggen osv

– framförallt tanken att nej, jag kommer inte missa någonting. ingenting kommer hända, för hur ofta händer någonting egentligen. jag kommer stå med en GT, scrolla instagram och mima rimliga ord med mina kompisar eftersom musiken är för hög. sedan kommer jag röra på axlarna, kolla mot dörren utifall någon supermodell från los angeles är i färd med att rusa in och krossa mig och strö spillrorna över rodeo drive. visst, ångestfostret i magen kommer försvinna ur mig i 12 timmar men sedan kommer det tillbaka och då har det plötsligt lärt sig att gå och GNÄLLER med såna pissljud man hör ungar göra i bussen typ, varpå jag ba ba: shut up you nasty fucker? *tar en till sup* så är det vuxet nästa gång och till slut är det en hemsk skräckjätte :(

med det hälsar jag er välkomna till torsdag! *stirrar på biben*

Comments are closed.