hej

uuuh, varför måste jag alltid vara andfådd. jag blir andfådd av att tänka!! helgen har varit ok. har bl a spelat tp, druckit cola utan att få finnar (lär ju finnas en finn-ingrediens i cola) samt köpt en kavaj. guuud vad jag avskyr “spritual mind healing coaching and relaxation chakra techniques”-hyllan på akademibokhandeln. böcker som bygger på att förlara hur värdefull man är, för att i de 10 sista sidorna komma fram till bokens core issue. hur man närvarar bättre i nuet, med rådet: var närvarande. och sedan, motsvarande kurser, eller “metoder”… uuuh. jag föredrar “kurs i typ känsla” än något patenterat, internationellt milslångt uttryck för “sluta bara tänk!!”.

rekommenderar boken: sluta älta. den är bra.

nu tar jag en ciggjävel

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80