real life horror

OK JAG DÖR!!!! skulle gå på toaletten alldeles nyss och borsta tänderna och VAD hittar jag på min hallspegel om inte ett gigantiskt handavtryck?!??!?!?!?! FÅR PANIK!!! ok,  nobelpristagaren i irrationalitet försöker vara rationell. here goes:

1. jag badade för 6 timmar sedan, kanske kondensen från badrummet framkallat ett handavtryck som funnits där sedan tidigare? ok, nu till det värsta: det är inte kondens. det är en SPÖKOLJA???

2. någon har brutit sig in i min lägenhet och tagit på spegeln med oljig hand och sen gått? eller så GÖMMER DEN SIG HÄR!!!!

måste leta med kniv vänta

3. det var ingen här. jag kom dock på detta: jag kanske har tagit på spegeln efter att smörjt in ansiktet efter badet? ok, varför skulle jag ha gjort det?? freak som lägger en hand på spegeln och sedan ba kastar en galen, “helt förstörd” blick in i den innan vederbörande typ… jag vet inte, vänder sig om i ministring med kniv i handen och går ut ur rummet samtidigt som den skrattar psykat

4. ok, prövade göra ett likadant avtryck bredvid det befintliga men det blev mycket mindre!!! som om det inte är nog att avtrycken inte matchar… “den” har även stora händer???

5. den låten borde inte heta fångad av en stormvind utan fångad i en skräckfilm!!!! fångad i en skräckfilm natt och dag, här finns bara du och jag och det ljus som himlen lämnat kvar..betyder det. att det är vilsa själar här eftersom “himlen lämnat kvar dem” på jorden, för att alltid hemsöka mig? ååååh jag orkar inte detta just nu!

6. ok, ska vänta och se hur mina nya avtryck ser ut om några timmar. jag kanske har tagit på spegeln med fuktkräm och med tiden har avtrycket förlorat sin form och därmed utvidgat sig?

7. kan. klockan. bli. morgon. nu känner jag liksom en huvudvärk, har de börjat få grepp om mig? är det varför jag känner ett tryck i huvudet?

 

Comments are closed.