4 am

hejsan alla!

idag har jag köpt vit färg, väggarna går i sjabbig vit crème och är belamrade med streck, smuts och os. allt luktar fotogen. köpte en gul vas… senare i badet drack jag trocadero ur den. andra saker jag hade med mig in i badrummet: dn, laptopen, en förpackning rostbiff och en ärgad ljusstake. kände mig som eva röses hår. en kille jag döpt till “linnekavaj” har börjat messa mig dagligen efter ett felskickat sms 03:45, tre veckor sedan. jag misstänker det var han som raggade på mig med frasen: “jag gillar att bli hårt straffknullad och slagen, du då?” min reaktion: “ja, jag har haft jätteroligt ikväll, kom precis”. messet löd: “nu säger kated på sty att han är1lestar dig”, varpå den här människan får en fläck i trosan av alla kåta, perversa typos och ba MÅSTE få reda på VEM personen bakom smset är. tänker nog slå honom efter det här?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80