hey yall

så har jag överlevt ännu en helg, ska skriva ned den nu så att jag kommer ihåg den.

fre: drack några öl med anni på urban deli och djn spelade we are the people med empire of the sun precis när jag var i färd med att rusa därifrån för att gå på produktionsefterfest två kvarter bort. hittade inte eftersom jag verkligen inte orkade tänka på vägarna i kartan så jag tog en taxi, hoppade ur efter ett andetag och gick in på festen. träffade daniel, adam, valter, emma och började suga goda röda vinet mellan blossen och sedan uppträdde emma till don’t stop believing på ett bord. därefter bar det av till under bron där det blev en dödskarusell i skallen. det var bara en massa klipp hela tiden till nya barer, personer och samtalsämnen. jag stod  i röda ångestbaren (målarfärgslukten kommer så följa mig ned i graven) och skrek FATÖL men bartendern trodde jag skrek fanta och sedan var jag plötsligt i nedre baren på väg att gå hem men så träffade jag aaron och följde med honom på efterfest inne i stan. jag tangerade hjärndöd så vad som helst kan ha hänt där, men men. I don’t care I love it. man måste ju bjuda lite på sig själv ibland! somnade som vanligt på tunnelbanan hem och vaknade efter några varv mellan alvik och hagsätra, dock med alla värdesaker i behåll! jippy! sedan svimmade fitt boy ned i sängen, klev upp efter några timmar och åkte in till angelicas födelsedagsfest på spybar och minglade, rökte och runt 01 rusade jag en sväng till vardagsrummet efter anna bs hår, för att sedan rusa tillbaka till spy runt 03 med lisa som ångrade sig redan vid kakelugnen och gick hem. jag fortsatte dricka iskalla gin tonics och stirrade på människor som en sinnessjuk. allt som allt, en fantastisk helg! bortsett från att jag trodde jag skulle få hjärtinfarkt hela tiden. en gång i baren på connection tog jag mig mot hjärtat varvid en gubbe ba: “fantomsmärtor?”. jag måste sluta med allt kaffe tror jag, dricker nog 1 liter om dagen. okej, godnatt nu!

Comments are closed.