initials RRR

gud vad snälla ni är som bestämmer vad jag ska plugga till våren. jag menar det verkligen. jag kan inte ta beslut själv. just nu lutar det åt journalistik, men tänk om det är jättesvårt!!! kan inte studera.nu gradera kurserna med stjärnor eller typ, ugglor som i allerskrysset? jag har bestämt mig för att lägga mig under kniven när jag klarat av min första tenta. unna mig det. det står emellan två olika ingrepp. det ena har två allersugglor eftersom det är en quick fix och kanske inte alltför kul grej medan det andra har fyra allersugglor då ingreppet är mer omfattande och gör mer märkbara förändringar i mitt utseende. ett ingrepp som ger mig en mer “dramatisk” look… det senare är… PERMANENT SMINK!!! skoja, haha plastikkirurgivärldens svar på typ gula troser, fy fan.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80