tankar om livet

hahaha, så sjukt.  ibland i miljöer som seminarium, på fest (intellektuell vid spisfläkten) smyger sig en göteborgsk dialekt på??? felet är svt och alla otaliga göteborgare som analyserat saker i röda kultursoffor. jag hatar det så_mycket!!!!! känns inte ens gymnasialt, det är värre. tv-serien glappet förstörde mitt liv också, är det en mediadialekt?? prosodin e ju en sån grön maskin farbröder stoppar ved i. ej mediavänlig dialekt: dalmål. när jag tänker på dalarna ser jag framför mig nazister som knullar intensivt och förnedrande. nåväl, jag var ute igår. dumma mej. men jag måste få unna mig en 3a ibland för att orka (tors-fre-lör). grundade på dovas med 15 bärs, sedan förbi riche (annika duckmark va där? så kaxig) och slutade på spybar med en tolva gt. ikväll… tänker jag dricka skitdyr champagne i photobooth/instagram och på lördag fyller jenka år och har abbonnerat vita! det kommer bli dödskul! jaja, nu ska denna subba ut på stan och shoppa ny iphone. gjorde en kalkyl igår, under 2012 lade jag 34000kr enbart på iphones :(

Yvonne – Systematic

Comments are closed.