hey hey people

sol i sinne, sol ute och inne! kaffe i handen och dem ner-korvade stövlar från topp shopp på fötterna. hahaha skriker. i går var det events på stan. en butik som hette ossy hade ett gossip girl-event. asså, det var perfekt regi. synd bara att man e ca 45 år gammal. det va så hysteriskt roligt, för man blev fotograferad och sedan fick man skriva ett ordspråk/citat på en ipad. jag och anna j ställde upp på en bild men skrev inget. sen… går vi in i nåt intilliggande rum där bilden på oss är på en teve och ett citat vi ej skrivit står ovanför bilden. anna ba GÅ TILL DATAN OCH SKROLLA BORT DET DÄR!!! NU!!! jag ba NEJ!!! JAG VÅGAR INTE!!!! så kommer ett gäng och retar oss och vi ba “asså vi skrev inte det där”, alla ba “oookeej”.. hahaha såååååååå kul. citatet va, gör er beredda: “om någon älskar dig, älska dig själv”…….

…..

sen… åkte vi hem till anna och drack gin tonic och skrattade. åååh det är så kul att skratta!!!! vid 22 träffade vi jenka på release för en video på barbro, sen drog vi till kåken, sen spybar.

ikväll ska väl jag och dana fota flyer inför nästa mamma tesso som e den 12:e maj och nyss gick jag ut och rökte i t-shirt!

nu ska jag lyssna på min favoritsommarlåt Milky – Be My World

 

Comments are closed.