hööö

wanna hear about my new obsession, i’m riding high upon a deep depression sjöng shirley manson 1995 och va fett kaxig. undra varför ingen liknande cool alternative music à la mtv2 görs i dag. bara töntig rockmusik om att livet e så jävla kul, jaja. jag drömde att jag drack shio persika och nu kan jag inte sluta tänka på den drickan. när jag hade fest i femman brukade vi lägga in 2st 1,5 liters flaskor shio i frysen och sedan beställde vi pizza. när pizzan kom var drickan alldeles perfekt iskall, som att dricka snöblandat persikaregn från stuprännan i glas med 6 isbitar. sedan syrlig, iskall bearnaisesås till den varma pizzan, nä! ibland var det så gott att jag brukade skrika. jag orkar faktiskt inte ha anorexia längre!!!!! *väntar på sommaren med en selleristav i handen* any fucking how. i helgen har jag inte varit nykter. klockan 10 på morgonen i söndags kände jag att jag skulle dö om jag var tvungen att vakna upp ensam i kryptan och genomlida 2 dagar i avgrunden så jag ringde mitt ex och åkte dit och kn. vilket inte direkt va jättesmart när det enda en sådan eskapad leder till är att jag skjuter upp ångesten i ett dygn. jag lyckades i alla fall sova någon timme där, sedan åkte jag hem. nu vet jag inte vad jag ska göra för mesigt. tvätta kläder kanske ååååh orkar inte se mig själv ens

Comments are closed.