republikaner, mat, bögar..

jag vill bli MC. fast inte en sån som snackar en massa goja utan vill ba råma FEEL MY PAIN o sen sätta på protonicremixen av evanescence, haha. det är inte fint väder ute nu, det är jättefult. jag har forskat och kommit fram till att vädret alltid är fult i sverige :( inte konstigt att instagram är populärt. annars känner jag mig vagt attraherad av paul ryan, republikanernas kandiderande vp

vilket för tankarna till andra sexiga republikaner, t.ex. aaron schock som sitter i representanthuset för kåta distriktet i illinois

man ba? hello mr perfectly rippped american conservative. kan man ens se ut sådär i politik… ok, demokraterna då.. denna va snygg, martin heinrich.. reppar new mexico, lite gayface men ok ändå

och alla kennedys förstås. trots att john f. kennedy jr i dag är död och inte ens arbetade med politik förtjänar han nämnas pga… ja, han va snygg och hette kennedy

fuck me hard in the grave sexy fucker. alla män borde ha sånt hår? så manligt.

ja, så var det med det. undra vad lilla jag ska göra ikväll, kanske ta en god sup? först ska jag laga köttbullar. irrade runt på ica och letade efter “vatten” i fyra timmar i dag fram tills jag insåg att det fanns hemma. färdiga köttbullar är verkligen så äckligt, smakar som att någon sur tillrett dem typ? har olika upplevelser av mattanter:

– 2 st korta i grundskolan som tvingade en att äta potatisplättar med vita böner serverat med ett glas ärtsoppa garnerat med surströmming och ca alla övriga sjuka rätter sverige uppfunnit. sveriges matkultur är perversa lekande barn

– 1 st mattant i gymnasiet som var kille och kom från polen. jag och mina kompisar brukade “följa efter” honom, hahahaha

sen va det inga mer… men alltså, hemkunskapen… i 9an. det enda ämne förutom gymnastik jag fick VG i pga. unikt tråkigt ämne, det var så att man skulle baka grahamsbullar och diska 99% av all tid. vi användes oss av en separat “sköljbalja” till disken, sååå allergiskt. vilket får mig att tänka på SO-lektionerna efteråt då man tvingades kolla på “viktiga filmer”. värst var när det var bögtema i filmerna, speciellt eftersom jag hade knullat med en 30-åring i åttan. så fick man sitta där och se till att inte skruva sig, rodna eller harkla sig. fucking tortyr asså, när man varken vet ut eller in. jag var ju kär i tjejer hela tiden och hatade killar? sedan bestämde jag mig dock för att vaska projektet läggning och i stället kalla mig själv cool.. sexy cool, fluid, slow, easy forever och aldrig mer känna någonting. i dag ett århundrade senare när jag t.ex. kollar på torka aldrig tårar utan handskar så sitter jag med en kudde jag ömsom skäms bakom, ömsom gråter i, vilket är intressant. any fucking how, nu måste jag ta en god cancerpinne för att fira att det snart e helg.

Comments are closed.