it’s better to burn out

va ute på mesiga stan i dag! shoppade barnkläder hehe. en kvinna satt på tunnelbanan och skrek “jag hatar det här tråkiga livet, jag ska röka hasch skiter i om det är olagligt, politikerna då! med löner på 200000 som dom fifflar från oss arbetare, människorov för i helvete!” haha. sedan spelade jag in en podcast, eller asså jag gick runt i lägenheten och pratade för mig själv i röstmemo och sedan låter det som att någon går in i min lägenhet, skriker till, så va dörren öppen :( har hänt 2 ggr tidigare.. en gång lyssnade jag på heart shaped glasses med marilyn manson (?) och en annan gång brölade jag oanständigheter i telefonen typ “en stygg svart dildo hööö”. bor väl en ande här som öppnar dörren eller någonting. har tänkt på rykten och att det känns så it att bara välkomna alla såna. rätt åt alla fattiga töntar som sprider lögner! bortsett från rykten som typ “såg fmm gråta på tbanan” eller “fmm använder spanx… egentligen asfet”, “fmm strippade i gubbrummet och försökte hångla med alla”, “såg den le en gång”, usch. jaja, I don’t care I love it.  annars känner jag mig som en poet i dag. tror jag är för intelligent för att bli en riktigt bra poet dock, men denna dikt som jag skrev till mitt ex en gång i tiden är ju ändå väldigt bra:

Rosor är röda

Violer är blå

Jag är en häxa

Men du beter dig som två

Comments are closed.