grön

hej kåta rövar att tömma i!

jag ska berätta en historia. min flatmate kom hem en sväng för att byta om. så plötsligt skriker hon från toaletten: MÄH!! så haru torka nåt brunt på handuken äckel!!!” varpå jag: “eh ja? det fanns ju inget papper”. så trodde hon jag var seriös och började: “vad skulle det liksom annars vara?” jag visste inte heller vad det var, jag övervägde mellan att jag

1. torkat av lera från mina skor
2. torkat någon sås
3. faktiskt använt den som stjärthandduk!!

så luktade jag på den och jag kände en lätt doft av fiskrens/järn. då trilla ägget ned. “just det. jag klämde ju en underhudsfinne och törka upp blodet som rann ned över ansiktet med handduken”. usch. men då visste man ju vad det var. då kunde man hänga tillbaka den som gästhandduk. slut.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80