men

guuuuuuuuuuuuuuud låt mig bli en människa. jag vill bara bli en människa, en dålig människa duger, så länge jag får ett eget jag. jag är ju bara som någon slags kropp. en själ! en själ vill jag ha. men jag vet inte var jag ska leta. hej, det enda som finns är ett ont och en oduglig kropp. det är som att mitt tänkande ba “VA?” hela tiden. VAD TUSAN? ÄR JAG? om den finns inkilad bakom någon tapetskarv mitt gamla rum, eller i rummet innan det under heltäckningsmattan. eller om den är förlorad. jag bara samlar in information och finns. som när jag ex köper grejer, plockar ned skit från hyllor och bär omkring galgar, eller dammsuger, eller va? VA? jag drar min värja mot en jävla armé själar. idag i solariet, tower of sun… någonting, (ett solarium man står upprätt), kände jag mig, eller skitsamma. jag vill bara ha ett, ni vet, “intresse”, eller bara någonting som KÄNNS i mig, någonting annat än en död kropp som en dag reste sig upp och försökte skaffa ICA-kort etc. allt jag gör gör jag för att JAG MÅSTE

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80