my mind is dead

hej och välkomna till min blogg! i lördags gjorde jag detta. åker hem till anna j som möter mig i dörren iförd brunt läppstift. dricker ett glas vin med henne och emelie och sedan åker vi till leilas födelsedagsfest. på vägen dit ba “fan va jobbigt det e att gå, så himla jobbigt. att stå är också jobbigt… men det värsta är att duscha. fy faaan”. hahaha. sedan firar vi leila, men jag och anna går t debaser efter nån timme eftersom hennes kille ska spela där med sitt band. i dörren blir det problem med listan, anna får ett raseriutbrott och skäller ut vakten. hahaha, asså det va så fierce. väl inne köper vi öl och glor på folk. på vägen dit skämtade vi och sa “undra om det kommer finnas nåt ögongodis på debban ikväll?”. det uttrycket, ögongodis, jag klarar inte av det. klockan slår midnatt, en tjej frågar om mitt ursprung. älskar att få den eftersom jag bara är svensk/finsk. om man går några generationer tillbaka finns det ryskt, norskt och danskt ursprung också, min haplogrupp (på mt…dna eller vad det nu heter) är J2. wow! nu vill jag släktforska. se bilder på gamla släktingar och kolla in deras fejor.

ok googlade just min haplogrupp och den här bilden kom upp

den ser ut som min mormor, RIP.

whatever. sedan gick vi till vardagsrummet och träffade lisa och anna b. rebecka kom en sväng och jag råkade skalla henne :( sedan gick jag och anna b till berns. träffade angelica och julia en sekund, men sedan tappade vi bort dem i det vilda bernsvimlet. gud vad mkt folk det går in på berns? det är som en snabbmatsrestaurang och det känns som att man skulle kunna försvinna där utan att någonsin bli hittad igen. klockan slog 4 och jag och anna b gick till spy, satte oss i tantrummet och stirrade ut i folkhavet. dansade till någon låt och sedan tog jag tunnelbanan hem. gissa hur mycket pengar jag spenderade?? 0 kr. hahahaha, tur ens väninnor alltid har pengar!

i går spenderade jag 11 kr och i dag 20 på en kaffe. nu måste jag göra flyer och grejer till tavernan no. 2 jag och dana kommer ha på vardagsrummet den 2:a december! puss hej

3 Responses to “my mind is dead”

 1. 1 Sara
  November 21st, 2011 at 21:29

  Hur får man reda på vad ens såndära haplogrupp är?? Mvh/Sjukt intresserad av gener och släktskap

 2. 2 RRR
  November 21st, 2011 at 22:46

  man gör ett gentest! det jag gjorde på the genographic project kostade ca 1500kr dock :(

 3. 3 Sara
  November 22nd, 2011 at 21:03

  får önska mig av tomten!